Slide background

Even voorstellen, mijn naam is Sander Heijnen

Hoe kan ik klantgerichter werken? Met die vraag heb ik mij jaren beziggehouden bij werkgevers als onder andere Randstad, G4S en Visma Raet.

En met die vraag houd ik mij nog steeds iedere dag bezig. Vanuit mijn eigen verantwoordelijkheid, maar ook met de intentie om samen met de mensen om mij heen te verbeteren.  

Met de gedachte dat oprechte klantgerichtheid voortkomt uit betrokken, tevreden en zelfbewuste, meer populair gezegd ‘engaged’, medewerkers. En de gedachte dat verantwoordelijkheid wordt versterkt door het besef van wederzijdse afhankelijkheid.

Ik geloof niet in standaardoplossingen, wel in best practices. In het verbinden van mensen en het delen van kennis. En in het komen tot betere keuzes en het bieden van meerwaarde op korte en lange termijn. Meerwaarde naar uw klanten, organisatie en medewerkers om samen dromen, ambities en resultaten vorm te geven en te realiseren.

Het is mijn streven om medewerkers en klanten tot ambassadeurs te maken.
 Ik word blij als nieuwe klanten u bellen op aanraden van reeds bestaande klanten. Ik beleef plezier aan de verandering van mindset die ik bij medewerkers zie. Dat medewerkers ervaren dat ze soms moeten veranderen om bij zichzelf te blijven, met het besef dat hoofd en hart niet altijd in dezelfde richting bewegen.

De bedrijfsnaam Interest & Company draagt de kernwaarden van klantgericht werken. Interest staat voor interesse, nieuwsgierigheid, denken in wederzijds belang en belangstelling.
 & Company richt zich op samenwerking, het in goed gezelschap ambities, dromen en resultaten realiseren. Temeer omdat ik in de praktijk op projectbasis de samenwerking aanga met andere zelfstandig ondernemers, freelancers en organisaties.

Dit ben ik. Wie bent u?

Ik kijk uit naar een nadere kennismaking!

Met een hartelijke groet,

Sander Heijnen
LinkedIn