Slide background

Onderzoek & Advies

Bent u op zoek naar advies waar u direct mee aan de slag kunt?

Dit advies krijgt u na ons Mystery Guest Onderzoek of klantonderzoek op maat. Samen met u gaan we op zoek naar uw sterke punten, maar ook naar de knelpunten die groei wellicht in de weg staan.

Welk gevoel houdt iemand over aan het bezoek aan uw organisatie? Benut u alle commerciële kansen? We brengen we de klantgerichtheid en klantbeleving van uw organisatie objectief in kaart. Wij helpen u om een maximale groei te bewerkstelligen in de gewenste klantbeleving en klantgerichtheid om deze vervolgens te borgen.

Geen standaard (online) vragenlijsten, aangezien u niet op standaard antwoorden zit te wachten.
 Wij verzorgen een kwalitatief onderzoek op maat op basis van uw wensen en behoeften.

bi

Missie,
strategie en visie
van uw organisatie.

nr1

lab

Wat doet u
nu (niet) en wat is het
resultaat hiervan?

nr2

coggs

Wat kunt u meer,
minder, beter en/of
anders doen?

nr3

Praktijkvoorbeeld; een Mystery Guest Onderzoek

Het contact tussen een (potentiële) klant en uw organisatie bestaat uit meerdere momenten. Denk aan een ontvangst, een meeting, maar ook aan het versturen van een factuur. Om inzicht te krijgen in de beleving van uw klanten en uw klantgerichtheid is het belangrijk deze contactmomenten nader te beschouwen en ervaringen in beeld te brengen.

Middels een bezoek van een mystery guest maken we inzichtelijk hoe klantcontacten verlopen en hoe (potentiële) klanten bijvoorbeeld te woord worden gestaan bij afdelingen. Met als doel het niveau van klant- en verkoopgerichtheid te laten stijgen. Voordat de mystery guest op pad gaat bepalen we in overleg met u de aandachtspunten en stellen we een vragenlijst op. Tevens bepalen we samen de bezoeklocaties, data en tijdstippen.

Na het bezoek ontvangt u binnen 3 tot 5 werkdagen een overzichtelijke rapportage. Een rapportage die een nadere analyse geeft van onze bevindingen en u inzicht geeft in de mate van service- en klantgerichtheid. Tevens de klantbeleving. In deze rapportage doen wij ten slotte ook aanbevelingen. Wij vinden het belangrijk dat u en uw medewerk(st)ers direct aan de slag kunnen met onze bevindingen. En nog belangrijker; dat verbeteringen geborgd worden.

Kosten
U kunt al een Mystery Guest Onderzoek laten uitvoeren vanaf €250,– ex. BTW. Dit is inclusief voorbereiding, het bezoek en een evaluatiegesprek. Wij maken graag een offerte op maat.