Slide background

Interest & Company introduceert SupportNL

Wat bieden wij?
Een accountteam of projectteam dat voor u klaar staat. Op het moment dat u daar behoefte aan heeft, waar en wanneer u maar wilt. Het team staat voor u klaar om bijvoorbeeld van gedachten te wisselen over een uit te brengen offerte, bijvoorbeeld voor een aanbesteding. Het team helpt u commerciëler en klantgerichter te werken zodat u uw meerwaarde beter kunt laten zien aan uw klanten en/of cliënten.

Wie zijn wij?
Wij zijn een team van zelfstandig ondernemers met diverse achtergronden in zowel de profit- als non-profit sector. Door doel- en resultaatgericht te trainen, coachen en adviseren dragen we bij aan de ontwikkeling en leerprocessen van mensen en organisaties. Wij bieden een verscheidenheid aan kennis, onder andere in communicatie, marketing, account- en relatiemanagement. Dat doen we altijd aanvullend aan elkaar. Dat is de kracht.

Afhankelijk van uw vraag wisselt het team van samenstelling. Omdat wij uw vraag prioriteit geven en niet ons aanbod.

Wat kunt u van ons verwachten?
Een praktische werkwijze met veel tijd en aandacht voor uw belangen en de belangen van uw (potentiële) klanten, cliënten en relaties. Hierbij gaan we uit van de eigen kracht en identiteit van mensen en organisaties. We zoeken de aansluiting bij (zelfsturende) teams en dagen de mindset uit.

Meer weten?
Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen bij het waarmaken van uw ambities, dromen en het realiseren van resultaten? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.