Slide background

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw klantgerichtheid te verbeteren?

Wij helpen u graag verder.

Hoe
Door klantbeleving, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid in beeld te brengen.
Dit doen we onder andere door de inzet van mystery guests, mystery shopping en klantonderzoek.
We kruipen in de huid van de klant en houden u een spiegel voor. Soms een bevestiging van wat u al wist, soms waarheid versus beleving en soms confronterend. Maar altijd met één doel; het verbeteren van klantbeleving en uw klantgerichtheid.

Voor wie
Organisaties die willen weten wat hun sterke punten en verbeterpunten zijn. Of wat de ingesleten gewoonten of blinde vlekken zijn. Maar ook van welk niveau het verkoopgesprek is en of commerciële kansen maximaal benut worden.

Door wie
Onze onderzoeken en opdrachten worden enkel door zelfstandig ondernemers en ondernemende mensen uit het bedrijfsleven uitgevoerd. Afhankelijk van uw vraag wisselt het team van samenstelling. Omdat wij uw vraag prioriteit geven en niet ons aanbod.

Kosten
U kunt bijvoorbeeld al een Mystery Guest Onderzoek laten uitvoeren vanaf €250,– ex. BTW. Dit is inclusief voorbereiding, het bezoek en een evaluatiegesprek.

Dit is Interest & Company in het kort. Wij zijn erg nieuwsgierig naar uw verhaal.
 Neem contact met  ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

img1

Onderzoek & Advies
Waar u direct mee aan de slag kunt!

We gaan op zoek naar uw sterke punten, maar ook naar de knelpunten die groei wellicht in de weg staan. Advies gericht op een wens, ambitie, uitdaging of bijvoorbeeld noodzaak.

Lees meer

img2

Coaching & Training
U leert door te doen!

Praktijkgerichte Coaching & Training op het gebied van klantgerichtheid. Zelf ervaren hoe een andere mindset en ander gedrag de klantgerichtheid vergroot.

Lees meer

img3

SupportNL
Flexibiliteit tot uw beschikking!

Een projectteam dat voor u klaar staat. Op het moment dat u daar behoefte aan heeft, waar en wanneer u maar wilt. Omdat wij uw vraag prioriteit geven en niet ons aanbod.

Lees meer